skip to Main Content
Over het project

Bij webdesign bureau Pingwin maken we veel zzp-ers blij met een mooie en professionele website. Een zzp-website laten maken mag meestal niet te veel kosten. Maar er moet wel op een duidelijke manier naar voren komen over wie het gaat en welke dienst je als zzp-er levert.

Marga de Nooij is HRM de Nooij en biedt freelance hoogwaardig en laagdrempelig Human Resource advies. Ze was al jaren als interim betrokken bij diverse HR trajecten. Maar ze wilde graag als zelfstandige beginnen. En om goed te starten had ze een professionele website nodig.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Logo en fotografie als basis

Marga, had zelf al een logo laten ontwikkelen en professionele foto’s laten maken.
Vervolgens zijn we samen met Marga gaan kijken naar een aantal sites die als voorbeeld of richtlijn kunnen dienen. Zowel sites van collega’s als buiten de HR-branche.

Al snel was de briefing voor de webdesigners duidelijk. En zijn wij met het design van de site aan de slag gegaan.

Ontwikkelen en programmeren

Toen er verschillende pagina templates goedgekeurd waren, zijn de webdevelopers aan de slag gegaan. En omdat we veel ervaring en routine hebben om het design van een dergelijke website om te zetten naar een goed werkende WordPress website konden we de site snel opleveren. En blijven de kosten beperkt.

Goed gevonden!

Als zzp-er kun je heel goed zelf verder gaan met het verbeteren van de vindbaarheid. Wij leveren alle zzp-site geoptimaliseerd op. We installeren Yoast, de SEO-plugin en we geven een handleiding mee waarin staat uitgelegd hoe je de site verder kunt optimaliseren.

Wanneer je als zzp-er toch een aanvullend SEO-pakket met linkbuilding wilt afnemen dan hebben we daar een speciaal pakket voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Expert & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top