skip to Main Content
Over het project

Arno Tromp is eigenaar en ZZP-er van Haptotherapie op het water en zocht een SEO bureau. Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie met als doel het denken en voelen met elkaar in evenwicht te brengen.

Arno deed altijd zelf zijn SEO. Wij moedigen dat ook altijd aan. Want zo kun je zelf heel goed bijdragen aan de SEO-campagne met het optimaliseren van pagina’s, blogs, etc.

Maar het echte grote effect van SEO, en het bereiken van topposities in Google dat kun je eigenlijk niet als ZZP-er zelf realiseren. Daar komt wat meer specialistische kennis en infrastructuur bij kijken. Met name op gebied van linkbuilding.

Wat hebben we gedaan

SEO

Mooie resultaten met bescheiden budget

Als ZZP-er beschik je meestal niet over enorme SEO-budgetten. Maar ook met een klein budget kun je nog steeds veel bereiken met SEO.
Om te beginnen gaat het bij ZZP-ers meestal om een lokale of regionale vindbaarheid. En dat is veel makkelijker te realiseren dan landelijke topposities in Google. Dus dat kost dan ook veel minder.

Daarbij komt dat veel ZZP-ers niet eens aan SEO beginnen. Dus als jij dat wel doet sta je boven je concurrenten in Google. Net als Arno Tromp, in zijn afzetgebied en op de voor hem interessante zoekwoorden.

  • Van 0 naar 8 zoektermen op de 1e pagina in 6 maanden
  • Forse stijging op alle belangrijke zoektermen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top