Geesterhage

Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum is half januari 2017 officieel geopend en zocht ons webdesign bureau op. Ze wilden graag bij ons een nieuwe website laten maken voor dit prachtige project . Twee zaken die heel belangrijk zijn bij een website voor een theater, zijn een agenda met voorstellingen en ticket-verkoop. Ze wilden geen webshop laten maken want de ticket verkoop is gerealiseerd een externe partij.

Platform

Geesterhage
Geesterhage

Briefing met bestaande huisstijl

Als eerste hebben we samen met de klant een briefing opgesteld voor de webdesigner. Sommige opdrachtgevers hebben een goed uitgewerkt beeld van de vormgeving en huisstijl, en anderen niet. Dat laatste lossen we op door samen te kijken naar de huisstijl, voorbeeld websites, binnen en buiten de branche, en al snel kom je tot een goede briefing.

Agenda en kaartverkoop

Bij de bouw van de website is gebruik gemaakt van een bestaande ticket verkoop module. In samenwerking met Jeroen Schmidt van Slim&Dapper is die gekoppeld aan de agenda en geïntegreerd in het design. Door gebruik te maken van bestaande plugins kun je veel ontwikkelkosten van je site besparen. En kun je vertrouwen op een volledig doorontwikkelde en geteste plugin.

Oplevering en workshop

Meteen bij de oplevering hebben we de medewerkers van het theater een workshop gegeven waarin we alles hebben uitgelegd over het up to date houden en aanpassen van de website. Met nieuwe programma’s ticketverkoop en nieuwsberichten.

Leer meer over ons webdesign en onze SEO-pakketten.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.