skip to Main Content

Website voor een advocatenkantoor

FORT Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam en zocht een webdesign bureau. Na een interne verbouwing van het pand was het tijd om een nieuwe website te laten maken. De oude was sterk verouderd, niet responsive en past niet bij de club relatief jonge advocaten die bij Fort werken. Daar weten onze website bouwers wel raad mee.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan
Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Stap 1: Vormgeving aangeleverd

Het advocatenkantoor kwam pas later in het proces bij ons omdat ze zelf een vormgever het webdesign hadden laten maken. Wat natuurlijk geen enkel probleem is. Vervolgens hebben ze ons benaderd voor het webdevelopment op basis van het aangeleverde design.

Stap 2: Aangepast design

In WordPress hebben we een overzichtelijke gebruiksvriendelijke website voor ze gemaakt. Van het oorspronkelijke webdesign is overigens nog maar weinig over. Omdat ze gaandeweg de bouw steeds nieuwe ideeën en inzichten kregen t.a.v. het beoogde design. Wij hebben telkens de nieuwe wensen doorgevoerd in de bouw van de website. Nu staat er een website waar Fort helemaal tevreden mee is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top