skip to Main Content
Over het project

Domaine la Charvière is een domein van ruim 5 hectaren op het authentieke platteland van hartje Frankrijk, met daarop een prachtige in  “Bourbonnaise” stijl gebouwde boerderij uit 1800. In de zomermaanden verhuurt de Nederlandse familie chambres d’hôtes en gîtes en is er een kleinschalige boerderijcamping. Een goede website laten maken is in zo’n geval cruciaal. Een van onze medewerkers heeft er een heerlijke vakantie beleefd en nu kozen ze voor ons webdesign bureau. De prachtige foto’s zijn door de eigenaren zelf gemaakt.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Een soort “ik vertrek”

Toen wij op zoek waren naar een leuke camping in Frankrijk om met ons gezin voor de volgende zomervakantie door te brengen, stuitten wij op de sterk verouderde site van la Charvière.

We raakten met de eigenaren in gesprek en bespraken ook de website. Zo kwam het dat ze ons vroegen of wij niet een nieuwe website voor ze konden maken. Dat wilden we wel. Mede Eigenaar Rolf stuurde ons een paar voorbeelden van websites die hij mooi vond als referentie voor zijn eigen nieuwe website. Dat, samen met de mooie foto’s die zij zelf hadden gemaakt, werd de basis van het nieuwe webdesign.

Meteen zin in vakantie!

De wensen van de klant en het eenvoudige maar doeltreffende design maakten dat we deze site in een bestaand template konden maken. Uiteraard hebben we wel alles naar wens aangepast en de huisstijl elementen doorgevoerd.

Tot slot hebben we nog een koppeling gemaakt met een systeem waardoor iedereen kan zien welke periode er nog plekken en accommodaties beschikbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top