skip to Main Content
Over het project

Ook als ZZP-er moet je tegenwoordig een professionele website laten maken. En gelukkig is het ook niet meer zo ingewikkeld als vroeger om een ZZP-website te laten maken.

Mariette Boersema koos voor ons webdesign bureau. Ze had al een logo en huisstijl laten ontwikkelen en wilde voordat zij haar opleiding als diëtist af zou ronden meteen haar website live hebben staan.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Homepage De Voedingsschaal

Stap 1: Een ZZP-website

Wat is een ZZP-website eigenlijk? En waar bestaat die uit?
De basis van een website voor een ZZP-er of freelancer is meestal een eenvoudige informatieve website. Met informatie over de ondernemer, zijn of haar dienstverlening en natuurlijk de contact-informatie.

Voor veel zelfstandigen is daarmee het belangrijkste gerealiseerd. En dat kan heel snel en tegen lage kosten gerealiseerd worden.

Stap 2: Eenvoudig, met alle opties

Een ZZP-website is vaak redelijk eenvoudig. Maar we kunnen er alles op realiseren wat je maar wilt; een blog, nieuwsberichten, een offerte formulier, Google Maps, integratie van Youtube video’s maar ook een webshop kan als ZZP-er natuurlijk interessant zijn.

Stap 3: ZZP-site vindbaar maken

De meeste ZZP-ers hebben geen groot budget voor SEO. Maar ook zonder een dikke portemonnee kunnen wij zorgen voor een goede vindbaarheid. Als eerste leveren wij ook de ZZP-websites altijd geoptimaliseerd op.

Wij installeren Yoast waarmee je als freelancer zelf je vindbaarheid verder kunt verbeteren. Daarbij geven we je een handleiding hoe je je eigen website beter vindbaar kunt maken.

Tot slot is het goed om te weten dat Google de zoekresultaten afstemt op je locatie. Dus als diëtist, of loodgieter etc. ben je in je eigen regio altijd veel beter vindbaar dan daarbuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top