skip to Main Content
Over het project

De Meesterslijpers is een familiebedrijf van … letterlijk meester-messen-slijpers. Met een stevige reputatie onder professionele en serieuze amateurkoks is de basis voor de kookwinkel gelegd. in de loop der jaren enorm uitgebreid is het nu een van de grootste en mooiste winkels voor kookspullen in Amsterdam. Een echte aanrader!

Het is ook een van de voorbeelden van klanten die na verloop van tijd steeds meer overtuigd raken van onze kwaliteiten als SEO bureau. En daarom elke keer de samenwerking verlengen en de investering in SEO verhogen. Simpelweg omdat ze die aan de voorkant weer in veelvoud terug verdienen.

Dit jaar 62% stijging in organische bezoekers, alleen in de maand december waren dat er al 12.000 extra!

Wat hebben we gedaan

SEO

Behaalde resulaten

Meesterslijpers is al 5 jaar klant bij ons SEO-bureau. En inmiddels nemen ze ook andere online marketing diensten af zoals; Ads en Remarketing.

Een van de voordelen van het combineren van SEO & SEA bij één online marketingbureau is dat beiden goed op elkaar afgestemd kunnen worden.
Zo besteden we bijvoorbeeld minder klik-budget in Ads aan zoekwoorden die sowieso al hoog ranken. En pushen we meer op zoekwoorden die organisch nog niet in de top-10 staan.

  • 11 top-woorden in de top-3 van Google
  • Van 0 naar 42 zoektermen in de top-10
  • Dit jaar 62% stijging in organische bezoekers
  • Alleen in de maand december waren dat er al 12.000 extra.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Consultant & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top