skip to Main Content
Over het project

Diederik de Groot had ons gevonden in Google toen hij zocht op webdesign bureau. Na een indrukwekkende carrière als advocaat bij toonaangevende kantoren vond hij het tijd voor een freelance bestaan. En dus ook tijd om een professionele website te laten maken.

Zelfs als het je niet gaat om de vindbaarheid van jouw zzp-schap komt het niet professioneel over als je geen website hebt. Het minste wat je zou willen is dat anderen, of jijzelf, naar een website kunnen verwijzen voor meer informatie of achtergrond over jouw dienstverlening.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom maatwerk template)

Een mooi product, een mooie website

Mr. Diederik de Groot is in 2017 gestopt met zijn partnerschap bij het internationale kantoor van DLA Piper en start onder de naam De Groot Law als zzp-er.

De fotografie is gedaan door door Kato tan. Voor het design van de website had Diederik weinig meer te wensen dan dat, in het Engels, de meest basale informatie over hem als advocaat overzichtelijk te vinden zou zijn. Dat hebben we gedaan, in een eenvoudige opzet en vormgeving met alle belangrijke informatie.

Betaalbare site voor startende zzp-er

Ook al heeft Diederik de Groot een hele mooie carrière als partner bij diverse advocatenkantoren. Iedere zzp-er wordt blij van een betaalbare website die snel opgeleverd kan worden. En met zijn overzichtelijke pakket aan wensen konden we dat ook voor elkaar maken.

Goed gevonden

Vindbaarheid en Zoekmachine optimalisatie was voor De Groot geen issue. Met zijn staat van dienst heeft hij voldoende aandacht van potentiële klanten. Zelfs als het je niet gaat om de vindbaarheid van jouw zzp-schap komt het niet professioneel over als je geen website hebt. Het minste wat je zou willen is dat anderen, of jijzelf, naar een website kunnen verwijzen voor meer informatie of achtergrond over jouw dienstverlening.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-partner & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top