skip to Main Content
Over het project

Continue verbetering

Credifin is al jaren een vaste klant van ons webdesign bureau. Ze hadden altijd al een leuke website met een fris design, zeker voor een incasso bureau.

Maar eigenaar Andreas wilde toch weer een nieuwe website laten maken. Hij was altijd bezig met het verbeteren van de website en de uitstraling van zijn bedrijf en zocht een webdesign bureau voor een verdere verbetering. Hij wilde zijn nieuwe website laten maken bij ons bureau. Aangezien wij ook zijn SEO uitvoeren zocht hij ons als website bouwer op.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom ontwikkeld template)

Volledig nieuwe look & huisstijl

De klant heeft wel lef want de bestaande huisstijl en uitstraling werd totaal, maar dan ook totaal los gelaten. Dat zie je niet vaak gebeuren. Een volledig nieuwe look was de wens.

Eerste werd er een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. Er waren een paar referentie websites die heel ruim en clean van opzet waren. Vervolgens ging de de vormgever daarmee aan de slag. Tot en met eigen maatwerk iconen in de huisstijl aan toe.

Zo laat je alles goed op elkaar aansluiten krijg je een goede merkbeleving.

Vindbaar incasso bureau

Tot slot hebben we de nieuwe website meteen geoptimaliseerd om hoger in Google te komen. De SEO specialisten hebben vanaf de basis gezorgd voor een optimale content mapping en URL structuur. Een ideale basis om vervolgens linkbuilding op te gaan doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top