Credifin

Credifin is al jaren een vaste klant van ons webdesign bureau. Ze hadden altijd al een leuke website met een fris design, zeker voor een incasso bureau.

Maar eigenaar Andreas wilde toch weer een nieuwe website laten maken. Hij was altijd bezig met het verbeteren van de website en de uitstraling van zijn bedrijf en zocht een webdesign bureau voor een verdere verbetering. Hij wilde zijn nieuwe website laten maken bij ons bureau. Aangezien wij ook zijn SEO uitvoeren zocht hij ons als website bouwer op.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

Webdesign Credifin
Webdesign Credifin

Volledig nieuwe look & huisstijl

De klant heeft wel lef want de bestaande huisstijl en uitstraling werd totaal, maar dan ook totaal los gelaten. Dat zie je niet vaak gebeuren. Een volledig nieuwe look was de wens.

Eerste werd er een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. Er waren een paar referentie websites die heel ruim en clean van opzet waren. Vervolgens ging de de vormgever daarmee aan de slag. Tot en met eigen maatwerk iconen in de huisstijl aan toe.

Zo laat je alles goed op elkaar aansluiten krijg je een goede merkbeleving.

Vindbaar incasso bureau

Tot slot hebben we de nieuwe website meteen geoptimaliseerd om hoger in Google te komen. De SEO specialisten hebben vanaf de basis gezorgd voor een optimale content mapping en URL structuur. Een ideale basis om vervolgens linkbuilding op te gaan doen.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.