Counselling

Een bijzonder en leuk project. Marjan en Paulien klopten bij ons SEO bureau aan met een website en een domein dat ze hadden overgenomen. De website leek uit 1853 maar het domein had in al die jaren een behoorlijke autoriteit opgebouwd.

Daarmee weten onze SEO specialisten wel raad. Want met een nieuwe geoptimaliseerde website en dit sterke domein konden we ze flink hoger in Google krijgen.

Resultaten SEO campagne

  • Een enorme stijging in de rankings
  • Van 8 naar 25 zoekwoorden op de 1e pagina
  • Verdubbeling van organische bezoekers

 

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

homepage Counselling

De nieuwe website had wel wat tijd nodig om te ontwikkelen omdat er tal van maatwerk functionaliteiten voor gebouwd moesten worden. Maar ook daar weten we als webdesign bureau wel raad mee.

Bij livegang van de site hebben we er uiteraard voor gezorgd dat we alle reeds opgebouwde SEO waarde van het domein hebben overgezet naar de nieuwe website. En sindsdien zijn we flink gaan linkbuilden met de volgende resultaten;

We zijn nog maar 6 maanden met SEO bezig met het volgende resultaat;

  • Een enorme stijging in de rankings
  • Van 8 naar 25 zoekwoorden op de 1e pagina
  • Verdubbeling van organische bezoekers
Stijging rankings Counselling
stijging Counselling

"Onze SEO uitbesteden aan Pingwin is een van de beste beslissingen van het afgelopen jaar geweest. Daardoor konden we een vliegende start maken met ons nieuwe bedrijf. SEO is voor veel ondernemers, inclusief ons, een ingewikkelde materie. Die ook nog eens continue verandert. Telkens als we iets willen weten leggen ze geduldig uit hoe dat werkt en waarom dat zo werkt. Hopelijk gaan we nog lang zo met elkaar verder."

Marian Kok
ACC
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.