skip to Main Content
Over het project

Een mooi restaurant als klant

Restaurant Dauphine had prima ervaringen met diverse webdesign bureaus voor hun andere zaken. Maar voor Dauphine wilden een nieuwe website laten maken en toch graag eens een nieuwe website bouwer proberen. En dat waren wij.

Dauphine is een bijzonder restaurant in een oude Renault garage/ showroom. De naam dankt zij aan de oude Renault Dauphine die na al die jaren nog prominent voor de deur staat. Een sympathieke eyecatcher die wij in het webdesign hebben doorgevoerd.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign
Fotografie

Platform

Wordpress (custom ontwikkeld template)

Stap 1: Design & fotografie

Soms is een bepaald designelement bepalend in het design van een website. In dit geval was dat de fotografie van Alwin Slomp. Als we ook maar even kunnen zetten we Alwin in voor de fotografie voor onze websites omdat het resultaat altijd schitterend is.

Restaurant Dauphine an sich is natuurlijk een dankbaar onderwerp om vast te leggen. En dan is de helft van het webdesign al gedaan. Een mooie locatie, mooie gerechten en een strak en subtiel design dat past bij de zaak.

Stap 2: Custom slider voor fotografie

Bij de bouw hebben we de foto’s een bijzondere plek willen geven in een bijzondere slider. Ik kan het uitleggen, maar u kunt de slider beter bekijken. Verder is het menu ook een mooie maatwerkoplossing waarbij de klant zelf de onderdelen op de menukaart kan aanpassen.

Stap 3: Goed gevonden

Om de zaalverhuur wat beter op de kaart te zetten (lees; in de zoekresultaten van Google te krijgen) hebben we een aantal pagina’s geoptimaliseerd en een pakket linkbuilding ingezet. Uiteraard hebben we de gehele website SEO-geoptimaliseerd opgeleverd.

PS: Na deze opdracht heeft Dauphine ons ook gevraagd om de website voor Club Dauphine te maken.

Leer meer over ons webdesign en onze unieke SEO-strategie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top