Body Clinic

Body clinic is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in Botox & Fillers. Voor een dergelijke kliniek is een goed SEO bureau van levensbelang. Je mag namelijk niet adverteren op Botox en daardoor is SEO bijna de enige manier om bezoekers naar je website te krijgen.

In de loop van een paar jaar hebben wij Body Clinic op nagenoeg alle zoektermen op gebied van Botox en Fillers op de allerhoogste plek in Google gezet. Dat leidde tot een enorme groei in het aantal organische bezoekers en van het bedrijf als geheel.

Resultaten

  • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & fillers
  • 37.500 organische bezoekers per maand naar de website
Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

Uitgelichte afbeelding Body Clinic
Internet Marketing bureau

"Een jarenlange samenwerking zoals deze is de beste manier naar de top in Google. Voor ons is SEO cruciaal omdat we op botox niet mogen adverteren. Alles wat we in nauwe samenwerking aan de site veranderen en optimaliseren wordt ook goed uitgelegd, onderbouwd en gerapporteerd. Ik twijfel er niet over dat ons bedrijf door die hoge rankings in Google enorm is gegroeid. Kortom, ik ben heel tevreden."

Body Clinic

Resultaten SEO Campagne

We werken inmiddels al 5 jaar voor deze klant. Door die jaren kun je een gestage en uiteindelijk ultieme stijging in de rankings waarnemen. Inmiddels domineren ze het complete zoekwoord thema rondom botox en fillers in Google;

  • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & fillers
  • 37.500 organische bezoekers per maand naar de website

De combinatie van onze SEO diensten en dat ze hun linkbuilding uitbesteden bij ons heeft deze resultaten mogelijk gemaakt. Om de laatste stap te zetten naar absolute top posities hebben we ook een aantal conversie optimalisaties doorgevoerd.

Resultaten SEO Campagne
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.