skip to Main Content
Over het project

Body clinic is al 15 jaar een cosmetische kliniek gespecialiseerd in Botox & Fillers. Voor een dergelijke kliniek is een goed SEO bureau van levensbelang. Je mag namelijk niet adverteren op Botox en daardoor is SEO ongeveer de enige manier om grote aantallen klanten naar je website te krijgen.

In de loop van een paar jaar hebben wij Body Clinic op nagenoeg alle zoektermen en zoekwoord combinaties op gebied van Botox en Fillers op de allerhoogste plek in Google gezet. Dat leidde tot een enorme groei in het aantal organische bezoekers en van het bedrijf als geheel.

Wat hebben we gedaan

SEO

Resultaten

We werken inmiddels al 5 jaar voor deze klant. Door die jaren kun je een gestage en uiteindelijk ultieme stijging in de rankings waarnemen. Inmiddels domineren ze het complete zoekwoord thema rondom botox en fillers in Google;

  • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & fillers
  • 37.500 organische bezoekers per maand naar de website

De combinatie van onze SEO diensten en dat ze hun linkbuilding uitbesteden bij ons heeft deze resultaten mogelijk gemaakt. Om de laatste stap te zetten naar absolute top posities hebben we ook een aantal conversie optimalisaties doorgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-expert & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top