skip to Main Content
Over het project

Vastgoedondernemers staan bij veel mensen niet bekend om hun betrokkenheid bij de maatschappij en hun voorliefde voor natuur en kunst. Maar Ted Biesterbos is daar een nadrukkelijke uitzondering op. Een bijzonder aardig persoon met een creatieve geest. Dat vinden wij als webdesign bureau natuurlijk erg leuk.

De Biesterbos groep wilde een nieuwe website laten maken en werd al snel gekozen voor een template website, met een kunstzinnig karakter.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (bestaand template)

screencapture-biesterbosgroep (1)

Stap1: “Design” van een template website

Een template website laten maken wil nog niet zeggen dat je alleen maar een standaard invulling kunt krijgen. Met een template kun je vaak heel veel aanpassen en wijzigen waardoor je toch je eigen (huis)stijl en karakter kunt realiseren.

Kleuren, lettertypes, achtergronden, afbeeldingen, content, etc. kunnen zo’n groot verschil maken dat een template website ineens bijna maatwerk wordt. Zo hebben we ook in deze website de eigen stijl en de liefde voor kunst van Ted Biesterbos naar voren gebracht.

Stap 2: De bouw

De voordelen van een template website laten bouwen zijn duidelijk; het gaat heel snel en de kosten blijven beperkt. Je maakt als webdeveloper namelijk gebruik van de bestaande pagina-templates, verwerkt daar de eigen (huisstijl)elementen en content van de klant in en in principe ben je dan klaar.

Stap 3: Voor en nadelen template website

Een template website heeft voor- en nadelen. De voordelen zijn natuurlijk dat het snel en voordelig werken is. De nadelen zijn dat je specifieke wensen die afwijken van het template soms lastig kunt realiseren.

Uiteindelijk kunnen onze webdevelopers alles realiseren, ook in een template website. Maar als dat veel specifieke aanpassingen zijn buiten het template, dan kun je, ook qua kosten, misschien beter een maatwerk website laten maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Consultant & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top