skip to Main Content
Over het project

Bergman Clincis is een schitterend bedrijf dat meer dan 8 jaar klant bij ons is geweest, tot de overname van vorig jaar. Ook al waren ze na 8 jaar nog steeds heel erg tevreden, in het licht van een overname spelen soms andere en grotere belangen. En is besloten om ons SEO bureau te verlaten en alle marketing communicatie bij één groot bureau neer te leggen.

Pingwin is een van de beste SEO-bureaus (of Online Marketingbureaus) van Nederland, maar wij zijn niet gespecialiseerd in offline media zoals radio en TV.

Wat hebben we gedaan

SEO

Behaalde resultaten

In die 8 jaar dat we als bureau intensief hebben gewerkt aan de zoekmachine optimalisatie van Bergman hebben we ijzersterke resultaten kunnen aantonen.

  • Meer dan 200 belangrijke zoektermen in de top10 van google
  • Meer dan 45 topwoorden (w.o. borstvergroting) op 1
  • Meer dan 60.000 organische bezoekers per maand naar de website
  • Kosten per lead (websitebezoeker) minder dan 1 cent.

Meten is weten

Het mooie van SEO en online marketing is dat je bijna alles kunt meten en aantonen. en dat doen wij maar al te graag omdat we op die manier kunnen aantonen dat de gedane investering zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Voor de meeste klanten voeren wij de regie over de gehele SEO. Dat betekent de technische SEO, content SEO en linkbuilding.
Vervolgens houden wij in ieder geval 2 belangrijke KPI’s in de gaten; de organische bezoekers en de rankings. Als beiden keer op keer aantoonbaar stijgen dan weet je dat de investering zich terugbetaalt in meer bezoekers.

Vervolgens kun je nog veel meer meten zoals conversie ratio’s, bounce rates, dwell time, specifieke campagnes en kanalen, etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialisten & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top