skip to Main Content
Over het project

Basoptiek had een verouderde website die ook niet geschikt voor mobiele apparaten. Vervelend voor bezoekers, maar ook erg slecht voor je vindbaarheid. Ze hebben wij ons een website laten maken, custom designed en gebouwd in WordPress. Een site die ze zelf eenvoudig bij kunnen houden. allen daarom kozen ze al voor ons webdesign bureau.

Tegelijkertijd hebben we zoekwoordonderzoek en concurrentie analyses gedaan om te bepalen op welke relevante zoekwoorden we het beste pagina’s op konden gaan optimaliseren zodat ze hoog in Google zouden gaan ranken. 

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (maatwerk template)

Weinig affiniteit met websites

Een bedrijf zonder online visitekaartje, dat komt tegenwoordig niet meer zo professioneel en vertrouwenwekkend over. Al is het alleen maar voor wanneer mensen jouw telefoonnummer of de openingstijden willen opzoeken. Als je geen affiniteit hebt met websites en webdesign is het ook lastig om aan te geven wat je dan voor ogen hebt als het over de eigen nieuwe website gaat.

Maar gelukkig wisten Marcel en zijn vrouw wel aan te geven wat ze niet wilden; een drukke website waar van alles gebeurt. Met die “briefing” en een bestaand logo gingen onze webdesigners aan de slag. En gek genoeg, of misschien ook niet zo gek, het was meteen raak.

Brillen vindbaar maken

De webdevelopers konden dit webdesign al snel omzetten naar een WP-website. Ook hebben we netjes de verschillende soorten brillen en merken zodanig op de site verwerkt dat mensen snel kunnen zoeken.

Daarbij heeft een dergelijke duidelijke indeling het positieve effect op de zoekmachine optimalisatie omdat ook Google nu kan zien wat Bas Optiek allemaal te bieden heeft.

Service achteraf

TK-vastgoed is een bijzonder bedrijf in een heel eigen branche. Ze moeten het niet hebben van hun online vindbaarheid maar van hun eigen “outreach” naar potentiële klanten. Uiteraard hebben we de site in basis goed geoptimaliseerd. Maar aanvullende SEO was voor TK niet nodig.Bij de oplevering hebben we uitgelegd hoe Marcel en zijn vrouw de website zelf bij kunnen houden en verder konden vullen met de nieuwe collecties. Als we de site zo nu en dan bekijken blijft dat echter wat achter bij de verwachtingen.

Waarschijnlijk heeft het gebrek aan affiniteit met internet en websites bij de eigenaar toch de overhand gekregen. Evengoed heeft hij nu een nette goed werkende website staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top