skip to Main Content
Over het project

Aronson is al meer dan 5 jaar klant bij ons webdesign bureau. Je kent hem misschien van Tussen Kunst en Kitsch waar hij de Aardewerk specialist is.

Ook al handelt hij in antiek aardewerk en Delfts Blauw Robert Aronson is zeer online georiënteerd. Hij heeft een prachtige collectie Delfts Blauw die hij graag tentoon wilde spreiden. Een professionele website laten maken was de meest voor de hand liggende stap.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Inventarisatie van de wensen

Bij het inventariseren werd al duidelijk wat de beste manier zou zijn om zijn collectie tentoon te spreiden; een webshop laten maken. Maar dan zonder check out.

Daarmee zijn onze website bouwers aan de slag gegaan. Er was een huisstijl en de collectie zou verder het beste tot zijn recht komen in een cleane witte website als achtergrond/ decor. De afgelopen jaren is de website telkens door ons uitgebreid, geüpdatet, en zijn er functionaliteiten aan toegevoegd.

Zo heeft Robert Aronson op een gegeven moment wel door ons een webshop laten maken, zowel voor artikelen uit de collectie als relatiegeschenken.

Vindbaar Delfts Blauw

En sinds 3 jaar helpen we Aronson ook met internationale SEO. In Nederland was Aronson al een begrip en zeer goed vindbaar maar de markt voor Delfts Blauw is wereldwijd interessant. Zodoende hebben we eerst de website geoptimaliseerd en zijn we daarna linkbuilding gaan doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top