skip to Main Content
Over het project

De twee zussen Marjan en Paulien zochten contact met ons webdesign bureau via ons contactformulier. Zelf waren ze zzp-er & coach. Maar ze hadden net een bedrijf overgenomen dat een opleiding tot coach biedt.

Toen ze mij belden keek ik, zoals altijd, meteen naar de website en naar het domein. De website was uit 1836 zo leek het, de reden waarom ze belden was meteen duidelijk. Maar het domein was erg sterk.

Met de overname wordt een geheel nieuwe koers ingeslagen. Daarbij is een nieuwe website en nieuw logo & huisstijl design natuurlijk onvermijdelijk. Gelukkig wilden ze door ons de nieuwe website laten maken.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Huisstijl design
Webdesign
Logo ontwerp
Custom WordPress webshop

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Bijzondere functionaliteiten

Van meet af aan was duidelijk dat dit een leuk en bijzonder webdesign project zou worden. Een megamenu voor de navigatie, een interactief Google maps-kaartje dat per categorie alle opleidingen en vestigingen in het land toont als je op een opleiding klikt. En een maatwerk webshop incl. voorwaardelijke aankoop en koppeling met CRM en boekhoudsoftware. Ja, wij houden van een uitdaging en alles is weer gelukt.

Uitdagingen in de bouw

Op gebied van het design was de site niet een grote uitdaging, de klant wist goed wat ze wilde. Een design in hun huisstijl van een bestaand item uit ons portfolio.

Maar onze webdevelopers moesten zich meer dan eens flink verdiepen in de oplossing van een specifiek maatwerk onderdeel.

Goed gevonden!

Het domein heeft in de loop der jaren een behoorlijke autoriteit opgebouwd in Google.

Zoals altijd bij Pingwin is de site bij oplevering geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Maar de nieuwe eigenaren vinden dat, in combinatie met het sterke domein, niet genoeg. Ik hou daarvan; mensen met ambitie die ergens voor gaan. Ze gaan voor goud en zetten met een aanvullend SEO-pakket in op topposities in Google op de belangrijke zoekwoorden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-experts & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top