Academie voor coaching en counselling

De twee zussen Marjan en Paulien zochten contact met ons webdesign bureau en hadden net een bedrijf overgenomen dat een opleiding tot coach biedt. De website was uit 1836 zo leek het, de reden waarom ze belden was meteen duidelijk. Maar het domein was erg sterk.

Met de overname wordt een geheel nieuwe koers ingeslagen. Daarbij is een nieuwe website en nieuw logo & huisstijl design natuurlijk onvermijdelijk. Gelukkig wilden ze door ons de nieuwe website laten maken.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

Counselling
homepage Counselling

"Onze SEO uitbesteden aan Pingwin is een van de beste beslissingen van het afgelopen jaar geweest. Daardoor konden we een vliegende start maken met ons nieuwe bedrijf. SEO is voor veel ondernemers, inclusief ons, een ingewikkelde materie. Die ook nog eens continue verandert. Telkens als we iets willen weten leggen ze geduldig uit hoe dat werkt en waarom dat zo werkt. Hopelijk gaan we nog lang zo met elkaar verder."

Marian Kok
ACC

Bijzondere functionaliteiten

Van meet af aan was duidelijk dat dit een leuk en bijzonder webdesign project zou worden. Een megamenu voor de navigatie, een interactief Google maps-kaartje dat per categorie alle opleidingen en vestigingen in het land toont als je op een opleiding klikt. En een maatwerk webshop incl. voorwaardelijke aankoop en koppeling met CRM en boekhoudsoftware. Ja, wij houden van een uitdaging en alles is weer gelukt.

Goed gevonden!

Het domein heeft in de loop der jaren een behoorlijke autoriteit opgebouwd in Google.

Zoals altijd bij Pingwin is de site bij oplevering geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Maar de nieuwe eigenaren vinden dat, in combinatie met het sterke domein, niet genoeg. Ik hou daarvan; mensen met ambitie die ergens voor gaan. Ze gaan voor goud en zetten met een aanvullend SEO-pakket in op topposities in Google op de belangrijke zoekwoorden.

Uitdagingen in de bouw

Op gebied van het design was de site niet een grote uitdaging, de klant wist goed wat ze wilde. Een design in hun huisstijl van een bestaand item uit ons portfolio.

Maar onze webdevelopers moesten zich meer dan eens flink verdiepen in de oplossing van een specifiek maatwerk onderdeel.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.