< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Een professionele website laten maken, een noodzaak blijkt uit onderzoek van Deloitte!

Uit recent onderzoek van Deloitte is gebleken dat een op de drie verkopen in een fysieke winkel is beïnvloed door informatie die online gevonden is.

Dat bevestigt nogmaals wat we al dachten; een goede website laten maken is voor elk MKB bedrijf een minimale vereiste. En daarnaast is het belangrijk dat je, met behulp van Online Marketing zorgt dat je goed vindbaar bent in Google.

Professionele-Website

Uit en steekproef onder tweeduizend consumenten is gebleken dat online verkoop er niet allen voor zorgt dat fysieke verkoop daalt maar dat het juist ook kansen biedt als je een goede website laat maken of er voor zorgt dat je je online vindbaarheid gaat verbeteren. Het onderzoek toont namelijk aan dat bij 1/3e van de fysieke aankopen de consument eerst online heeft gezocht, op vast of mobiel internet.

Consumenten gebruiken verschillende bronnen en manieren om van te voren meer informatie te verzamelen; vergelijkingssites, social media, reviews, andere aanvullende informatie over producten en diensten, en dat geld ook voor de business to business markt.

Kortom; Partijen die een professionele website laten maken en zorgen voor een goede vindbaarheid in Google door middel van Online Marketing diensten winnen de slag om de consument, online en offline.

Online Marketing

Een goede website laten maken is natuurlijk nog maar het begin want als je online niet goed gevonden wordt schiet je er nog niets mee op. Je moet investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), Social Media Marketing, of als je lokaal opereert bijvoorbeeld met een goede lokale vindbaarheid.

Wat ook duidelijk uit het onderzoek naar voren kwam is dat consumenten die online gezocht hebben naar informatie over een dienst 48 procent meer bereid is om tot aankoop over te gaan. En mensen die zich va Social Media oriënteren zijn 32 procent meer bereid om nog dezelfde dag tot een bepaalde aankoop over te gaan. Tot slot besteed meer dan 20% van de consumenten meer in een fysieke winkel doordat ze zich online hebben georiënteerd.

Het belang van goed webdesign en een goede vindbaarheid

Het onderzoek van Deloitte toont aan dat een professionele website laten maken en het zorgen voor en goede vindbaarheid in Google van groot belang is, zowel voor je directe als indirecte verkoop, maar ook voor het bestedingsniveau.

Als je een goede website moet laten maken en je zoekt de beste webdesigner in Amsterdam om dat te gaan doen, lees dan onze uitgebreide blog post met tips om de beste (freelance) webdesigner van Amsterdam te vinden.

Voor het hele onderzoek, volg deze link.

Back To Top